Venstre
Venstre - Roskildekredsen

valgets tale

placeholder

VALGKAMPEN ER SLUT, vælgerne har talt, og det var en stor skuffelse for Venstre og for det borgerlige Danmark, at det ikke lykkedes at stemme Mette Frederiksen (utvetydigt) ud af Statsministeriet. 

Venstres resultat var også en stor skuffelse. På Sjælland er vi gået fra syv til tre mandater, og det lykkedes desværre heller ikke at få stemt Roskilde i den gule førertrøje og sikre en plads i Folketinget.

Jeg har dog oplevet en stor opbakning i hele Roskilde Kommune gennem valgkampen, og det resulterede i 1480 personlige stemmer på valgdagen. Det var mere end hver femte Venstre-stemme, og det var fjerdeflest personlige stemmer i Roskilde. TAK for tilliden!

Det har været sjovt, hårdt, spændende og en fornøjelse at komme rundt og diskutere politik med en hel masse vælgere på torve, stræder, butikscentre og til valgmøder, med unge på vores uddannelsesinstitutioner og med alle mine kandidatkolleger. Tillykke til dem, der blev valgt!

Politik er en holdsport, og uden opbakning fra rigtig mange frivillige kan en valgkamp ikke lade sig gøre. Ophængning af plakater, omdeling af tusindvis af flyers, opsætning af markbannere, indrykning af annoncer, torvedage og stationsmorgener sker ikke bare af sig selv, men kræver et kæmpe engagement og ufattelig mængder tid, der skal lægges på skæve tidspunkter af hele døgnet. TAK! 

Når vi får valget lidt på afstand og får afklaret, hvordan en ny regering kommer til at se ud, glæder jeg mig til at bidrage til arbejdet med at genrejse Venstre og fortsat arbejde politisk for at løfte Roskildes interesser.

Dbh Rasmus

placeholder
Copyright © 2020 Venstre - Roskildekredsen.
Ønsker du at kontakte Venstre - Roskildekredsen, kan du skrive til rasmushy@roskilde.dk

Venstre - Roskildekredsen
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark