Venstre
Rasmus Hylleberg - folketingskandidat
placeholder

Kære %recipient.navn%

2021 var valgår. Jeg stillede op til byrådet og var utrolig glad for at blive valgt med 636 personlige stemmer til mit første valg, og jeg glæder mig til sammen med den øvrige byrådsgruppe i Venstre at male Roskilde mere blå.

Vi skal også have malet Danmark mere liberalt - frihed, fællesskab og frisind skal have bedre vilkår for at trives og blomstre, og som din folketingskandidat her i Roskilde vil jeg nu også i højere grad sætte fokus på de landspolitiske dagsordener og det kommende folketingsvalg, som skal udskrives senest i foråret 2023.

I Roskilde har vi ikke haft et folketingsmedlem siden 2015, hvor Flemming Damgaard repræsenterede os på Tinge, og det håber jeg, at vi sammen kan lave om på. Vi skal have en stemme, når statslige investeringer skal placeres. Sygehus, jernbane og motorveje er gået uden om Roskilde, og vi har ikke altid den tyngde og synlighed i den politiske debat, som en by som Roskilde fortjener.

Det liberale Danmark har heller ikke den tyngde, som vores værdier i Venstre fortjener. Vi skal glæde os over borgerlig fremgang, men også gerne styrke den liberale Venstrefane frem mod valget. 

Jeg vil udfolde mine tanker og ideer om de vigtigste politiske dagsordener i kommende nyhedsbreve. Jeg håber, du vil 

placeholder
placeholder

læse med, og jeg vil meget gerne høre fra dig, når du har en sag, en viden eller et vigtigt synspunkt, du tænker bør have en større vægt hos Venstre Roskilde eller Venstre helt generelt. 

De bedste hilsner, Rasmus

SÆNK ELAFGIFTEN

Den grønne omstilling koster mange penge, men der er ingen grund til at gøre den dyrere end højest nødvendigt. El- og gaspriser er sendt på himmelflugt, og så hjælper det ikke, at vi i Danmark har EUs højeste elafgift.

Derfor bør afgiften sænkes med mindst 3 mia. kr. til gavn for alle os danskere, der i forvejen betaler verdens højeste skatter og afgifter. 3 mia. er den gevinst, staten foreløbig har haft ved de høje priser. Det skrev jeg en lille kommentar om i Dagbladet den 25. januar.

placeholder

byrådsholdet

placeholder

Vi er startet op i det nye byråd, og jeg er kommet i godt selskab med erfarne venstrekræfter. Fra venstre er det gruppeformand Jette Tjørnelund, Bent Jørgensen, Jacob Søegaard, mig og Marianne Kiærulff. Jeg er kommet i Sundhed- og Omsorgsudvalget og i Kultur- og Idrætsudvalget sammen med Marianne.

lidt om mig

placeholder
placeholder

Den 27. december bragte Dagbladet en portrætartikel om mig. Journalisten kiggede forbi, mens ungerne julehyggede med at lave Venstre-pebernødder, og jeg fik lov at klemme mig ind på billedet, selv om det ikke var mange pebernødder, jeg fik trillet. 

"Selvom han ikke syner af en benhård ideologikriger, men lægger vægt på samarbejde og kalder sig velfærdsdansker, er det liberale grundlag i hans verdensbillede ikke til at komme udenom. "Vi har et fantastisk velfærdssamfund, men det er et velfærdssamfund under pres. Vi har meget høje krav til vores velfærd, og det er på mange måder fint, men vi skal finde ud af, hvordan vi udvikler det, uden vi skal hæve skatten", siger Rasmus Hylleberg."

Du kan læse artiklen her. (Artiklen er bag betalingsmur - send mig en mail, hvis jeg skal sende artiklen til dig).

Copyright © 2020 Rasmus Hylleberg - folketingskandidat.
Ønsker du at kontakte Rasmus Hylleberg - folketingskandidat, kan du skrive til rasmushy@roskilde.dk

Rasmus Hylleberg - folketingskandidat
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark