Venstre i Vejen kommune
 

politisk samtale og ambitioner! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 

Valgkampen er efterhånden ved at være slået i gang og aktiviteterne tager til her henover sensommeren og efterår. 

Vi gør alt for at møde borgere i Vejen Kommune, for at lytte og få input til hvordan vi kan gøre Vejen Kommune til Danmarks bedste kommune!

Har du noget på hjertet eller forslag til, hvor eller hvordan vi kan mødes, så kontakt mig gerne eller mød op til den kommende tids gåture rundt i vores område.


Følg også med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk, hvor du kan læse mere om vores ambitioner for Vejen Kommune og alle vores engagerede kandidater!


Af Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Rødding - open by night

Fredag den 6. august var lokale kandidater og Borgmesterkandidat Morten Thorøe tilstede ved Rødding - Open by Night. 

Jette Christensen, kandidat fra Sdr. Hygum udtaler:

Trods regnvejr, endte arrangementet med at blive en rigtig god oplevelse. Folk besøgte os både udenfor og i det tomme butikslokale, vi havde lånt. Der var god deltagelse i vores lille quiz, hvor præmien var en portion is fra Søster Is.

 

 

Kandidatsamling i Vejen

Den lokale kandidatsamling nr. 2 blev holdt i Vejen den 28/8 for alle venstre kandidater i Vejen Kommune. Anni Matthiesen gav gode råd og gåpåmod til kandidaterne. Der blev gjort status på forberedelserne til den kommende valgkamp og talt om kommende aktiviteter.


Sidst men ikke mindst fik underskrev kandidaterne deres kandidat-erklæring og kan dermed officielt kalde sig byrådskandidater til det kommende kommunalvalg KV21.


Et særdeles veloplagt kandidathold samt tillidsfolk poserede med højt humør på rådhusets trappe.

 

 

Kandidatsamling i fredericia

Flere af vores lokale kandidater tog turen til Fredericia den 14. August for at deltage på Venstres Landsorganisations store Foreningstræf og  Kandidatsamling. 


Anette Filtenborg kandidat fra Askov udtaler:

Grøn omstilling - Danmark i vækst og balance, det var overskriften på et af de spændende oplæg, som jeg havde valgt at høre mere om til Venstres foreningstræf og kandidatsamling. Jeg er sikker på, at den grønne omstilling bliver et område, som Vejen Kommune kommer til at arbejde målrettet med i de kommende år. For vores virksomheder er der en god mulighed for at være med i udviklingen af den teknologi, som den grønne omstilling kræver, det skaber arbejdspladser og vækst.

 

 

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark