Vil du være med til at sikre Roskilde og Venstre et godt folketingsvalg?
Venstre
Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen
placeholder

KÆRE %recipient.navn%

Det er snart en farce. Regeringen holder pressemøder og sprøjter hele og halve forhastede politiske reformer ud sammen med masser af dyre velfærdsløfter, som det bliver både svært at finde penge og medarbejdere til at løse, mens resten af landet venter på et folketingsvalg, som vi har stærkt brug for for at få luftet ud i de politiske saloner - allermest påtrængende i Statsministeriet.

Vi jonglerer med energikrise, krig i Europa og en voldsom inflation. Vores virksomheder står over for en hård vinter, og vi andre skal tænke os godt om for at få husholdningsbudgettet til at række hele vejen rundt. Vi kan ikke fodre hunden med dens egen hale, og det dur ikke, at staten forsøger at holde os alle sammen skadesløse. Regningen skal betales, men det var vigtigt at få lavet en bred aftale i sidste uge, hvor Venstre fik elafgiften banket i bund, og virksomheder og husstande får mulighed for henstand med betalingen, så tilpasningen får 6-12 måneder at gå på.

Aftalen ændrer ikke på, at vi alle skal ruste os til nogle år, hvor vi både selv og i fællesskab skal vende os til at prioritere helt anderledes, end vi har gjort de sidste årtier, hvis vi skal bevare en bred opbakning til vores velfærdssamfund. Den udfordring har jeg tidligere skrevet et par debatindlæg om, som I kan finde her: Falsk velfærdsmelodi og Krig og velfærd - friheden har en pris 

Jeg håber, at jeg får lov til at bidrage til dén politiske kamp fra et kontor på Christiansborg efter valget! Det kræver et godt folketingsvalg, som formentlig snart bliver skudt i gang, og det er mit og Venstre Roskildes fokus de kommende uger at få stemt Danmark i blåt og Roskilde i gult. Lige som cykling er politik en holdsport, og vi lykkes kun, hvis vi er mange, der trækker i den samme retning, så forhåbentlig ses vi i valgkampen!

Mvh Rasmus

Roskilde ser rødt

placeholder

Det er ikke kun Statsministeriet, der trænger til en ny bobestyrer. Det gør borgmesterkontoret også, men det lykkedes som bekendt ikke at få en blå borgmester i Roskilde - og nu ser Roskilde rødt. 

Det er ikke titlen på en ny Olsen Banden film, men virkeligheden for Roskildes budget 2023. Borgmester Tomas Breddam (S) har trods forsikring om at søge samarbejde henover midten valgt at satse alt på rødt uden så meget som at forsøge at finde fælles løsninger henover midten med Venstre og Konservative. Resultatet er et udhulet anlægsbudget, et trecifret millionunderskud i resten af byrådsperioden og næppe megen nytænkning af vores velfærdsydelser. Øv.

Det skrev jeg en kommentar om i Roskilde Dagblad lørdag den 17. september. Du kan læse hele kommentaren her.

placeholder

klar - parat - valgkamp

Kampagneopvarmningen er i fuld gang med omdeling af flyers, torvefremstød, facebookreklamer, forberedelse af debatter, finpudsning af det sidste kampagnemateriale mv. 

Hvis du har lyst til at være med og ikke allerede har meldt dig, så tag endelig fat i mig eller nogle af de andre undertegnede. Det er alt sammen sjovere, jo flere vi er til at hjælpe hinanden. 

Og har du gode ideer eller ønsker til kampagnen eller til Venstres og mit politiske arbejde, så ring eller skriv endelig. Du kan også støtte kampagnen på MobilePay 707230. Alle pengene går ubeskåret til folketingsvalgkampen.

Kampagnen handler om mig - men Venstre og vores politik handler om dig.

placeholder
placeholder

STEM PERSONLIGT

En vigtig del af et folketingsvalg er plakater og facebook. Her kan du se de to plakater, vi kommer til at bruge i valgkampen, som gerne skal få mange til at stemme personligt. Og du kan bruge anbefalingen til højre på din facebook-profil, når valget udskrives, hvis du har mod på det. Det er udelukkende de personlige stemmer, der afgør, hvem der bliver valgt til Folketinget, så derfor er det vigtigt. Fortæl det gerne til din nabo og din kollega!

placeholder

placeholder

ERHVERVSMESSE

Til Erhvervsmesse i Jyllinge Centret i weekenden, hvor Venstre var godt repræsenteret med Maria Kongså, Evan Lynnerup og mig selv. Den røde løber var symbolsk rullet ud for vores erhvervsliv, som vi skal passe godt på her i Roskilde. Hvis du vil have din lokale butik i morgen, skal du handle der i dag. Og stemme på Venstre. Så enkelt er det.

placeholder
Copyright © 2020 Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen.
Ønsker du at kontakte Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen, kan du skrive til rasmushy@roskilde.dk

Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark