Venstre i Vejen kommune
 

valgkamps-optimisme! 

 
 
 

Velkommen til nyhedsbrevet for Venstre i Vejen Kommune! 


Kandidater og andre gode venstrefolk ligger et kæmpe stykke arbejde i valgkampen i disse dage! Det er virkelig en fantastisk fornemmelse at være en del af et så stort og engageret hold. Tusind tak til alle, der giver en hånd med på den ene eller den anden måde.


Vi bliver rigtig godt taget imod derude og får generelt roser med på vejen i forhold til det arbejde og den retning Venstre har stået for i den foregående periode. Der vil også altid være ting, der kan gøres bedre -det har vi fokus på. Jeg håber den opbakning vi møder også afspejles på valgdagen!


Husk at følge med på Facebook og på vores hjemmeside vejen.venstre.dk!


Med Venlig Hilsen 

Borgmesterkandidat Morten Thorøe

 
 

 

Hærvejsting på Ravnholtgård!

Flere kandidater til by- og regionsråd havde lagt vejen forbi Hærvejsklyngens Hærvejsting den 30. oktober på Ravnholtgård ved Gesten. Temaet var "livet i fremtidens landsby" og der var både stande med lokale udstillere/varer og oplæg fra forskellige organisationer og foreninger. Et godt arrangement med flot tilslutning! Byrådskandidat fra Gesten Marion Mortensen sagde efterfølgende:


"En vellykket dag i en fantastisk kulisse på “Ravnholtgård”, med overskriften “Livet i fremtidens landsby"

 

 

Byrådsmøder kan streames!

Vidste du, at alle byrådsmøder kan streames fra kommunens hjemmeside? Her kan du f.eks. se det seneste møde fra den 12. oktober.

 

 

Valgmøde i gjerndrup!

Hele 120 lokale var samlet den 2. November til valgmøde i Gjerndrup. Byrådskandidat fra Gjerndrup Henrik Pihl Jessen gjorde det rigtig godt i panelet og sagde efterfølgende:


Kæmpe tak til Gjerndrup Fællesråd og Gjerndrup Friskole - for et rigtig godt valgmøde. Virkeligt imponerende, at vi lige kan samle 120 deltagere i Gjerndrup! Fedt med et bredt repræsenteret panel, som gav anledning til god politisk debat.

 

 

valgmøde på rødding højskole!

Den 2. november var borgmesterkandidat i panelet ved valgmøde på Rødding Højskole.

Byrådskandidat fra Sdr. Hygum, Jette Christensen sagde efterfølgende:


Til vælgermøde på Rødding højskole med sang og politisk debat. Med de kulisser bliver det næsten ikke større. Aftenen dygtig styret af højskolens lærer i politik, der havde hentet dugfriske emner og spørgsmål ind fra borgere i og omkring Rødding. De fremmødte fik svar fra et panel bestående af oplagte politikere; - det bliver altså mere og mere spændende, - og intenst!

 

 

Valgmøde i Vejen idrætcenter 

Den 3. november var der valgmøde i Vejen Idrætscenter med foreningerne i centrum. Borgmesterkandidat Morten Thorøe var en del af panelet og der var god stemning og livlig debat.

 

 

alternativt valgmøde på alfa bryghus i vejen!

Den 4. november sad borgmesterkandidat Morten Thorøe igen i panelet, men denne gang ved et lidt alternativt valgmøde. Det var De Danske Øl-entusiaster, der stod for arrangementet, som blev afholdt på Alfa Bryghus i Vejen, så selvfølgelig skulle der også smages på forskellige øl! Byrådskandidat fra Askov, Anette Filtenborg sagde:


Et godt valgmøde på Alfa Bryghus med en stærk borgmesterkandidat Morten Thorøe i panelet. Og selv om vi ikke har helt samme smag, når det kommer til øl, så er vi heldigvis enige om stort set alt andet!

 

 

lær kandidaterne at kende

Hver kandidat har fået deres egen hjemmeside, nogle kandidater har enddog lavet videoer og podcasts. Her vil du kunne læse/se/høre mere om de enkelte kandidater og deres mærkesager. God fornøjelse!

 

 

venstres valgprogram

Valgprogrammet blev til sidste vinter og forår, hvor Venstres kandidater og medlemmer kom med deres ambitioner og visioner for den kommende byrådsperiode. Her kan du læse det Venstre går til valg på ved KV21. God læsning!

 

 

Mulighed for at brevstemme!

Ved du allerede nu, hvem du skal stemme på og vil du gerne bare have stemt eller har du ikke mulighed for at stemme den 16. november? Fortvivl ikke - der er mulighed for at brevstemme helt indtil den 12. november kl. 12.00, se her for mere info.

 

 

kommende arrangementer

I den kommende uge vil der igen være rig mulighed for at mødes til debat eller bare til en snak om forholdene i Vejen Kommune, klik her for flere detaljer :-)


 

 

Giv en hånd med i slutspurten!

Bliv frivillig i Venstre :-) Kontakt Jane Toft Madsen på toftmadsen@gmail.com eller på tlf. 28835425, hvis du har tid og lyst til at give en hånd med :-)

 
 
 
Ønsker du at kontakte Venstre i Vejen kommune, kan du skrive til vejenvenstre@gmail.com

Venstre i Vejen kommune
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark