Vil du være med til at sikre Roskilde og Venstre et godt folketingsvalg?
Venstre
Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen
placeholder

KÆRE %recipient.navn%

Her kommer endnu en lille update, mens vi venter på folketingsvalget. Tak til alle jer, der har hjulpet med at dele flyers rundt i gader og stræder, har bidraget med gode råd og økonomisk støtte! 

Der er grøde i dansk politik, og Venstre har det svært, men dansk politik bliver fattigere uden et bredt folkeligt, internationalt liberalt parti, der tager både verden, velfærdssamfundet og skatteborgerne alvorligt. Forhåbentlig kan vi med vores indsats i Roskilde være med til at løfte Venstre frem mod valget!

I kan stadig støtte folketingskampagnen på Mobile Pay 707230 eller via kredsens kontonr. i Danske Bank: 9570-12493487. Alle bidrag modtages med stor tak!

Mvh Rasmus

mere frihed 

fra vugge til krukke

placeholder

Sammen med VU's formand Cecilie vest foran rådhuset

Venstres Ungdom har ligget i dvale i Roskilde/Lejre i nogle år, men nu genoplives ungdomsorganisationen, og målet er 40 medlemmer til årsskiftet. Cecilie Vest er ny formand, og det er skønt som folketingskandidat at mærke opbakning også fra VU'erne til folketingskampagnen, og jeg glæder mig til at lave kampagnefremstød på vores ungdomsuddannelser sammen med Cecilie og resten af VU i løbet af september.

Cecilie og jeg skrev en kommentar sammen om det frie valg med særligt fokus på de unge i Dagbladet den 30. august: 

"Skal vi have et Danmark, hvor socialdemokraterne skal bestemme over dig og mig lige fra vugge til krukke? Eller skal vi arbejde for at styrke og udvide det frie valg for børn, unge, ældre og gamle? Vi er ikke i tvivl. Et moderne velfærdssamfund skal måles på, at vi giver hinanden større frihed og flere muligheder for at planlægge vores eget liv." 

I kan læse hele kommentaren her.

12000 gange tak!

placeholder

Vores flyers er på vej rundt i hele kommunen og mere end 30 frivillige har gjort og gør en fantastisk indsats for, at vi når hele vejen rundt til alle. På nuværende tidspunkt har vi delt 12-15.000 flyers ud, og vi skal gerne runde 20.000 inden næste weekend! Du kan stadig nå at være med - og kan du ikke den kommende uge, så meld dig allerede gerne nu til næste omdelingsrunde, som vi skyder i gang, når valget bliver udskrevet.

Her er det min gode ven Fidele, der giver en hånd med flyers. Fidele er en af de mange flygtninge, der har knoklet for at falde til i Danmark. Han har lært dansk og arbejdet mange år som ufaglært i restaurationsbranchen, og er netop begyndt at læse til SOSU-medhjælper. Fidele er en af de mange udlændinge, der tager ansvar i sit nye land, og som er helt afgørende for, at vores velfærdssamfund også hænger sammen i fremtiden. 

placeholder

roskildes røde kabinet

placeholder

I den her uge indledte vi forhandlinger i byrådet om Roskildes budget for 2023. Men det var en kort fornøjelse for Venstre og de øvrige borgerlige partier, da vi hurtigt blev smidt ud af forhandlingerne af vores borgmester, der mærkværdigvis gik efter et rødt forlig sammen med EL, SF og de Radikale. Det er en besynderlig måde at praktisere bredt samarbejde på...

Det røde kabinet nåede desværre i land med budgettet og har lavet et meget kortsigtet budget, hvor de har sparet voldsomt på anlægsinvesteringerne - især kultur- og fritidsområdet er støvsuget for penge - og konverteret engangsudgifter til driftsudgifter. Det hænger lige sammen på papiret i 2023, men det er kortsigtet og gambler endnu engang med Roskildes økonomi. 

Det er efter min opfattelse en besynderlig prioritering på et tidspunkt, hvor vi har brug for at styrke økonomien, prioritere og udvikle vores velfærdsydelser og forvalte vores skattekroner med en smule større respekt.

Stay tuned og hold ekstra godt øje med dine penge den kommende tid!

skal du være med til valgkampen?

Kim Wass (Midt): Mobil: 20481570. Mail: kjwass@outlook.com

Torben Andersen (Syd): Mobil 40107877. Mail: toa@agrofond.dk

Evan Lynnerup (Nord): Mobil: 30661283. Mail: elynnerup@outlook.dk 

Rasmus Hylleberg: Mobil: 27571510. Mail: rasmushy@roskilde.dk

placeholder
Copyright © 2020 Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen.
Ønsker du at kontakte Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen, kan du skrive til rasmushy@roskilde.dk

Rasmus Hylleberg - Roskildekredsen
c/o Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Danmark